STN ISO 6411: 1997 (01 3240), Technické výkresy. Zjednodušené zobrazenie strediacich otvorov. - Tarbajovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 6411: 1982
Táto norma nahrádza STN 01 3240 z 2. 2. 1987 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Tarbajovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy