STN EN 60617-4: 2001 (01 3390), Grafické značky pre schémy Časť 4 Základné pasívne súčiastky - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 60617-4: 1996