STN EN 60617-4: 2001 (01 3390), Grafické značky pre schémy Časť 4 Základné pasívne súčiastky - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 60617-4: 1996
Norma je zrušená od 1.11.2013
Táto norma nahrádza STN IEC 60617-4 (01 3390) z marca 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Katarína Chovanová, Rudolf Nemčič.
Keywords: normy