STN EN 60617-5: 2001 (01 3390), Grafické značky pre schémy Časť 5 Polovodičové súčiastky a elektrónky - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60617-5: 1996