STN EN 60617-6: 2001 (01 3390), Grafické značky pre schémy Časť 6 Výroba a premena elektrickej energie - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60617-6: 1996
Táto norma nahrádza STN IEC 60617-6 (01 3390) z marca 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Katarína Chovanová, Rudolf Nemčič.
Keywords: normy