STN EN 60617-7: 2002 (01 3390), Grafické značky pre schémy Časť 7 Spínacie, riadiace a ochranné zariadenia - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60617-7: 1996