STN EN 60617-7: 2002 (01 3390), Grafické značky pre schémy Časť 7 Spínacie, riadiace a ochranné zariadenia - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60617-7: 1996
Táto norma nahrádza STN IEC 60617-7 (01 3390) z decembra 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Katarína Chovanová, Rudolf Nemčič.
Keywords: normy