STN EN 60617-8: 2001 (01 3390), Grafické značky pre schémy Časť 8 Meracie prístroje, svetelné a signalizačné zariadenia - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60617-8: 1996