STN EN 60617-10: 2002 (01 3390), Grafické značky pre schémy Časť 10 Telekomunikácie: Prenos - Legíň, Milan; Nevin, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60617-10: 1996