STN EN 60617-10: 2002 (01 3390), Grafické značky pre schémy Časť 10 Telekomunikácie: Prenos - Legíň, Milan; Nevin, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 60617-10: 1996
Táto norma nahrádza STN IEC 60617-10 z novembra 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Milan Legíň, Jozef Nevin. Technická normalizačná komisia: TNK 41 Telekomunikácie
Keywords: normy