STN EN 60617-11: 2001 (01 3390), Grafické značky pre schémy Časť 11 Stavebné a topografické inštalačné výkresy a schémy - Chovanová, Katarína; Nemčič, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60617-11: 1996