STN EN 60617-12: 2001 (01 3390), Grafické značky pre schémy Časť 12 Binárne logické prvky - Nemčič, Rudolf; Chovanová, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60617-12: 1998