STN EN 60617-12: 2001 (01 3390), Grafické značky pre schémy Časť 12 Binárne logické prvky - Nemčič, Rudolf; Chovanová, Katarína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60617-12: 1998
Táto norma nahrádza STN IEC 60617-12 (01 3390) zo septembra 1995 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Nemčič, Katarína Chovanová.
Keywords: normy