STN EN 60617-13: 1997 (01 3390), Značky pre elektrotechnické schémy Časť 13 Analógové prvky - Hrala, Július; Nemčič, Rudolf (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 60617-13: 1993