STN EN 60617-13: 1997 (01 3390), Značky pre elektrotechnické schémy Časť 13 Analógové prvky - Hrala, Július; Nemčič, Rudolf; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 36 Elektrotechnické predpisy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 60617-13: 1993
Spracovateľ: Július Hrala, Rudolf Nemčič. Technická normalizačná komisia: TNK 36 Elektrotechnické predpisy
Keywords: normy