STN EN ISO 9431: 2001 (01 3401), Výkresy v stavebníctve. Plochy na výkresovom liste určené na kreslenie, text a titulný blok (ISO 9431: 1990). - Barysz, Igor; Čillík, Ladislav; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9431: 1999
Spracovateľ: Igor Barysz, Ladislav Čillík, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy