STN EN ISO 6284: 2001 (01 3407), Výkresy v stavebníctve. Predpisovanie medzných odchýlok (ISO 6284: 1996). - Bubelinyová, Eleonóra; Sekerešová, Drahomíra; Hanák, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 6284: 1999 v českom jazyku