STN EN ISO 4157-3: 2001 (01 3420), Výkresy pozemných stavieb. Systémy označovania Časť 3 Evidenčné čísla miestností (ISO 4157-3: 1998) - Hrubý, Vladimír; Matúšková, Nina (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4157-3: 1998