STN EN ISO 4157-3: 2001 (01 3420), Výkresy pozemných stavieb. Systémy označovania Časť 3 Evidenčné čísla miestností (ISO 4157-3: 1998) - Hrubý, Vladimír; Matúšková, Nina; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4157-3: 1998
Táto norma spolu s STN EN ISO 4157-1 a STN EN ISO 4157-2 nahrádza články 80 až 86 STN 01 3420 zo 17. 1. 1985
Spracovateľ: Vladimír Hrubý, Nina Matúšková. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy