STN EN ISO 11091: 2001 (01 3421), Výkresy v stavebníctve. Výkresy krajinných úprav (ISO 11091: 1994). - Bubelyniová, Eleonóra; Matúšková, Nina (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11091: 1999