STN EN ISO 8560: 2001 (01 3434), Technické výkresy. Výkresy v stavebníctve. Zobrazovanie modulových rozmerov, čiar a sietí (ISO 8560: 1986). - Bubelinyová, Eleonóra; Matúšková, Nina (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8560: 1999