STN EN ISO 8560: 2001 (01 3434), Technické výkresy. Výkresy v stavebníctve. Zobrazovanie modulových rozmerov, čiar a sietí (ISO 8560: 1986). - Bubelinyová, Eleonóra; Matúšková, Nina; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8560: 1999
Spracovateľ: Eleonóra Bubelinyová, Nina Matúšková. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy
Keywords: normy