STN EN ISO 4172: 2001 (01 3436), Technické výkresy. Výkresy pozemných stavieb. Výkresy zostavy dielcov (ISO 4172: 1991). - Bubelinyová, Eleonóra; Matúšková, Nina; Hanák, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4172: 1996 v českom jazyku