STN EN ISO 4172: 2001 (01 3436), Technické výkresy. Výkresy pozemných stavieb. Výkresy zostavy dielcov (ISO 4172: 1991). - Bubelinyová, Eleonóra; Matúšková, Nina; Hanák, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 1 Technická dokumentace (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4172: 1996 v českom jazyku
Spracovateľ: Eleonóra Bubelinyová, Nina Matúšková, Milan Hanák. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy, TNK 1 Technická dokumentace
Keywords: normy