STN EN ISO 7519: 2001 (01 3437), Technické výkresy. Výkresy pozemných stavieb. Základné pravidlá zobrazovania na výkresoch stavebnej časti a výkresoch zostavy dielcov (ISO 7519: 1991). - Bubelinyová, Eleonóra; Matúšková, Nina; Hanák, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7519: 1996 v českom jazyku