STN EN ISO 7437: 2001 (01 3438), Technické výkresy. Výkresy pozemných stavieb. Základné pravidlá na kreslenie výkresov stavebných dielcov (ISO 7437: 1990). - Bubelinyová, Eleonóra; Matúšková, Nina; Hanák, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7437: 1996 v českom jazyku