STN EN ISO 7437: 2001 (01 3438), Technické výkresy. Výkresy pozemných stavieb. Základné pravidlá na kreslenie výkresov stavebných dielcov (ISO 7437: 1990). - Bubelinyová, Eleonóra; Matúšková, Nina; Hanák, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 62 Technické výkresy; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 1 Technická dokumentace (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7437: 1996 v českom jazyku
Táto norma nahrádza články 42 až 52 STN 01 3480 a články 44 až 58 STN 01 3481
Spracovateľ: Eleonóra Bubelinyová, Nina Matúšková, Milan Hanák. Technická normalizačná komisia: TNK 62 Technické výkresy, TNK 1 Technická dokumentace
Keywords: normy