STN ISO 4067-6: 1997 (01 3450), Technické výkresy. Vonkajšie rozvody Časť 6 Grafické symboly pre vodovody a kanalizácie - Papp, Vojtech; Bubelinyová, Eleonóra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 4067-6: 1985