STN ISO 4067-6: 1997 (01 3450), Technické výkresy. Vonkajšie rozvody Časť 6 Grafické symboly pre vodovody a kanalizácie - Papp, Vojtech; Bubelinyová, Eleonóra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 4067-6: 1985
Spracovateľ: Vojtech Papp, Eleonóra Bubelinyová. Technická normalizačná komisia: TNK 1 Vodovody a kanalizácie
Norma je zrušená od 1. 9. 2018
Keywords: normy