STN EN ISO 3766: 2004 (01 3482), Výkresy v stavebníctve. Zjednodušené zobrazovanie výstuže betónových konštrukcií (ISO 3766: 2003). - Bubeliny, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3766: 2003