STN EN ISO 3766: 2004 (01 3482), Výkresy v stavebníctve. Zjednodušené zobrazovanie výstuže betónových konštrukcií (ISO 3766: 2003). - Bubeliny, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3766: 2003
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3766 z decembra 2001 a STN EN ISO 4066 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Bubeliny. Technická komisia: TK 62 Technické výkresy
Keywords: normy