STN 01 4001: 1995, Závity. Terminológia. - Drastík, František; Růžička, Svatopluk (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku