STN 01 4001: 1995, Závity. Terminológia. - Drastík, František; Růžička, Svatopluk; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Táto norma nahrádza STN 01 4001 z 20. 3. 1984 a STN 01 4301 z 4. 8. 1971 v celom rozsahu
Spracovateľ: František Drastík, Svatopluk Růžička.
Keywords: normy