STN ISO 68-1: 2000 (01 4007), Závity ISO. Základný profil Časť 1 Metrické závity - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma je identická s ISO 68-1: 1998