STN ISO 68-2: 2000 (01 4007), Závity ISO. Základný profil Časť 2 Palcové závity - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 68-2: 1998