STN ISO 261: 2000 (01 4008), Metrické závity ISO. Všeobecné ustanovenia. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 261: 1998