STN ISO 262: 2000 (01 4010), Metrické závity ISO. Vybraté veľkosti pre skrutky a matice. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 262: 1998