STN ISO 262: 2000 (01 4010), Metrické závity ISO. Vybraté veľkosti pre skrutky a matice. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 262: 1998
Táto norma nahrádza STN 01 4010 z 2. 11. 1966 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy