STN ISO 724: 1999 (01 4013), Metrické závity skrutiek ISO. Základné rozmery. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 724: 1993
Táto norma ruší v STN 01 4013 zo dňa 12. 7. 1976 v tabuľke všetky údaje rozmerov pre veľkosti priemerov závitov od 1 mm do 300 mm vrátane
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy