STN EN ISO 228-1: 2004 (01 4033), Rúrkové závity na spoje netesniace v závitoch Časť 1 Rozmery, tolerancie a označovanie (ISO 228-1: 2000) - Veselovský, J8n (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 228-1: 2003