STN EN ISO 228-1: 2004 (01 4033), Rúrkové závity na spoje netesniace v závitoch Časť 1 Rozmery, tolerancie a označovanie (ISO 228-1: 2000) - Veselovský, J8n; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 228-1: 2003
Táto norma nahrádza STN 01 4033 z 22. 10. 1985 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Veselovský. Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Dátum účinnosti opravy normy: január 2005
Keywords: normy