STN 01 4045: 1995, Zvláštne závity pre bicykle. - Janeba, Jaroslav; Růžička, Svatopluk; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Táto norma nahrádza STN 01 4045 z 12. 1. 1967 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Janeba, Svatopluk Růžička.
Keywords: normy