STN EN ISO 1478: 2001 (01 4068), Závity závitorezných skrutiek (ISO 1478: 1999). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1478: 1999