STN EN ISO 1478: 2001 (01 4068), Závity závitorezných skrutiek (ISO 1478: 1999). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1478: 1999
Táto norma nahrádza STN 01 4068 z 29. 4. 1986 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy