STN EN ISO 5458: 2001 (01 4241), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Geometrické tolerovanie. Tolerovanie umiestnenia (ISO 5458: 1998). - Barysz, Igor; Turek, Stanislav; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 5458: 1998