STN EN ISO 5458: 2001 (01 4241), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Geometrické tolerovanie. Tolerovanie umiestnenia (ISO 5458: 1998). - Barysz, Igor; Turek, Stanislav; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 77 Geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 5458: 1998
Spracovateľ: Igor Barysz, Stanislav Turek, Drahomíra Sekeresová. Technická normalizačná komisia: TNK 77 Geometrické špecifikácie výrobkov
Keywords: normy