STN ISO 965-3: 2000 (01 4314), Metrické závity ISO. Tolerancie Časť 3 Odchýlky pre závity - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 965-3: 1998