STN ISO 965-5: 2001 (01 4314), Metrické závity ISO. Tolerancie Časť 5 Medzné rozmery vnútorných závitov zinkovaných ponáraním, spájaných s vonkajšími závitmi s maximálnou veľkosťou tolerančného poľa h pred pokovovaním - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 965-5: 1998