STN ISO 965-5: 2001 (01 4314), Metrické závity ISO. Tolerancie Časť 5 Medzné rozmery vnútorných závitov zinkovaných ponáraním, spájaných s vonkajšími závitmi s maximálnou veľkosťou tolerančného poľa h pred pokovovaním - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 965-5: 1998
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Táto norma je neplatná od septembra 2025
Keywords: normy