STN ISO 10578: 1998 (01 4404), Technické výkresy. Tolerovanie smeru a polohy. Posunuté tolerančné pole. - Tarbajovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 10578: 1992